PSTG gespecialiseerd in Porsche

PSTG

Ambachtsweg 49

1271AL

Huizen

Nederland

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

onderhoud, reparaties, verkoop Porsche, tuning optimalisatie , motorsport

Waarom PSTG

PSTG is het adres voor reparatie en onderhoud aan uw Porsche.
Samen met zijn team is eigenaar Klaas Willems goed voor 50 jaar Porsche ervaring bij elkaar.
Klaas is zijn Porsche carrière begonnen als technisch medewerker van importeur en Porsche dealer, om vervolgens zijn droom waar te maken als zelfstandig specialist in Huizen .
In deze jaren heeft hij uit eerste hand, en via fabriekstrainingen de benodigde kennis en kunde opgebouwd. Deze kennis wordt door het gehele team bijgehouden en uitgebreid d.m.v. trainingen.

PSTG beschikt over diverse hi-Tech diagnose apparatuur waarmee we de nieuwste Porsche’ s kunnen uitlezen/onderhouden en coderen , we zijn tevens erkend DiagnoseXpert .

In het kort, levert DiagnoseXpert PSTG de volgende diensten:

 • Onderhoud en reparatie voor alle Porsche ’s
 • Schadetaxatie en herstel
 • Diagnose en coderen van regelapparaten
 • Revisie van motoren
 • Spoelen van automaat-bakken (voor alle merken auto’s)
 • Restauratie
 • Bandenservice en uitlijnen
 • APK keuringen
 • Aankoopkeuringen en transport ( ook op locatie binnen Europa)
 • Aan en verkoopbemiddeling van Porsche occasions
 • Race & rally onderhoud

Wanneer u voor onderhoud of reparatie naar onze werkplaats komt, dan is uw auto bij ons in goede handen. Mocht er bij een reparatie een onderdeel besteld moeten worden of wanneer een reparatie iets langer duurt, dan laten wij u dat altijd van te voren weten. Wij kunnen er dan eventueel voor zorgen dat er vervangend vervoer voor u beschikbaar is. PSTG staat 6 dagen in de week klaar voor u en uw Porsche , u kunt altijd vrijblijvend langskomen om kennis te maken met ons team en onze koffie !

Waarom PSTG Motorsport

PSTG Motorsport is ontstaan uit voorliefde voor het merk Porsche, en de toenemende vraag naar passende tuning voor de heden-daagse modellen.

Voor passend advies, Performance Parts en tuning op maat bent u bij ons aan het juiste adres

Tuning

Het opvoeren / tunen van een motor is, kort samengevat, niets anders dan zo snel en zoveel mogelijk brandstof in de juiste verhouding met lucht (zuurstof) naar binnen zien te krijgen en deze volledig te laten verbranden en de uitlaatgassen, met de juiste tegendruk, de cilinders te laten uitstromen.

Hoewel dit simpel klinkt is het, hoever u ook wilt gaan met het modificeren van uw motor, wel de basis van elke tuning. Als dit niet in orde is, krijgt u nooit het volle rendement van de tuning.

Voordat u begint, moet u eerst bepalen wat het einddoel van de tuning moet zijn. Zo weet u wat u hiervoor dient aan te schaffen en welke aanpassingen / bewerkingen eventueel aan de motor en aan de auto zelf gedaan moeten worden. U krijgt dan ook inzicht in wat dit allemaal gaat kosten. Dit is vooral belangrijk als u in etappes uw auto wilt tunen. U voorkomt hier mee, dat er verkeerde werkzaamheden worden uitgevoerd en onderdelen aangeschaft worden die niet van toepassing zijn voor het beoogde doel. Doet u dit niet, dan kan de tuning veel duurder uitvallen. Maar wat belangrijker is, is dat u niet teleurgesteld raakt in het behaalde eindresultaat.