Nederlandse Porsche Club

Nederlandse Porsche Club

Laan van Romen 13

2651 DH

Berkel en Rodenrijs

Waarom de Nederlandse Porsche Club

Welkom bij de Nederlandse Porsche Club!

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche en wilt u graag wat meer met uw Porsche doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres.

De NPC, officieel erkend door de Porsche fabriek, organiseert al sinds 1981 tal van activiteiten voor enthousiaste Porsche rijd(st)ers en is de grootste en meest gezellige Porsche Club van Nederland.
 Bij ons bent u geen nummer, wel een gewaardeerd clublid en Porschebestuurder.

De Nederlandse Porsche Club organiseert voor ieder wat wils. Zo staan er minimaal 20 evenementen per jaar op onze kalender. 
We organiseren sportieve evenementen, zoals de slalom of  circuitactiviteiten op Zandvoort, Assen of één van de buitenlandse circuits. Onze samenwerking met Porsche Club Racing geeft u ook de mogelijkheid om circuits te bezoeken zoals Spa en Hockenheim. Daarnaast organiseren wij tal van sociale evenementen, die elk jaar zeer goed bezocht worden en ook voor de partners leuk zijn om aan deel te nemen. Naast onze Nieuwjaarsborrel en het Zomeravondfeest vinden elk jaar ook prachtige toerritten plaats door een provincie in Nederland, zoals de Limburgrit en de Zuid Hollandse Polderrit. Beroemd bij onze leden zijn daarnaast ook de Nachtrally en de ‘Anti-Kerstverveling’. Ook ritten in het buitenland waaronder Spanje, Duitsland en Frankrijk worden door ons aangedaan, soms in combinatie met een bezoek aan een Formule 1 wedstrijd. Kijk op onze evenementenkalender voor meer informatie.

Alle leden ontvangen ons clubblad, het NPC Magazine. Dit is een glossy blad waarin naast de verslagen van de diverse evenementen ook tal van interessante artikelen staan.

Twijfelt u nog om lid te worden? We bieden u eenmalig de mogelijkheid om – zonder lidmaatschap – met een NPC toerrit mee te rijden en de unieke sfeer binnen onze club te proeven. Neem CONTACT met ons op.