Search
Close this search box.

LoJack Benelux

LoJack Benelux

Ketelweg 33A

3356 LD

Papendrecht

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

Na-diefstalsystemen

Waarom LoJack Benelux,

LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politie en internationale associatie. Het superieure na-diefstalsysteem VLU7-VP is verkrijgbaar on-line en bij uw dealer. De abonnementskosten zijn met EUR 114,- per jaar met afstand de laagste in de markt.

LoJack Benelux is sinds 2010 de exclusieve licensee van de LoJack technologie voor Nederland, België en Luxemburg. De LoJack technologie wordt ontwikkeld door LoJack Corporation, een Amerikaanse beursgenoteerde firma die reeds sinds 1986 na-diefstalsystemen op de markt brengt. Wereldwijd zijn inmiddels meer dan 300.000 voertuigen en objecten na diefstal veiliggesteld. In Europa werkt LoJack Benelux nauw samen met licensees in andere Europese landen, waarvan de samenwerking het meest intensief is met het Franse beursgenoteerde Traqueur. In Nederland kan LoJack Benelux dankzij de unieke publiek-private samenwerking met de Landelijke Eenheid van de politie bogen op een terugvind percentage van ruim 85%*1.

LoJack Benelux levert haar vlaggenschip product, de VLU7 in twee varianten: een stand-alone versie (VLU7-SP, self powered) met geïntegreerde accu met een levensduur van 5 jaar, en een versie die op de auto-accu gekoppeld is (VLU7-VP, vehicle powered). Beide producten zijn speciaal voor toepassing in automotive omgeving ontwikkeld: beschermingsfactor IP66 tegen stof en water, klein, eenvoudig te verbergen en een ultra-laag stroom verbruik van 0.00027 milli-ampere*2. Vier grote voordelen van het LoJack VLU7 na-diefstalsysteem ten opzichte van andere verkrijgbare systemen (GSM/GPS/VVS/track&trace) zijn:
• LoJack is goedkoper in aanschaf, installatie en abonnementskosten;
• LoJack beschermt de privacy van haar eindklanten, alleen in geval van diefstal kan de locatie van een object worden bepaald;
• LoJack systemen kunnen niet door GSM/GPS jammers worden gestoord.

De producten van LoJack Benelux kunnen op vier manieren worden aangeschaft:
• Via samenwerkende verzekeringsmaatschappijen, assuradeuren en tussenpersonen door de eindklant op deze website;
• Rechtstreeks door de eindklant op deze website;
• Rechtstreeks door de eindklant bij een gecertificeerde LoJack Direct dealer;
• Door leasemaatschappijen en andere grote klanten op volume basis rechtstreeks bij LoJack Benelux.
De installatie geschiedt door onze landelijke installatie partner BIP (Benelux Installation Professionals BV) of samen met de LoJack Direct dealer. Ook in België en Luxemburg wordt de installatie door Benelux Installation Professionals verzorgd.

In geval van diefstal kan de eindklant of risicodrager 24/7 contact opnemen met de LoJack meldkamer, waarna direct gestart wordt met het recovery proces. Hiervoor werkt LoJack Benelux samen met de landelijke/lokale politie voor het veiligstellen en Advies Bureau Schade voor procesbegeleiding.

Sinds begin 2014 wordt de directie van LoJack Benelux gevoerd door Ton Verver. Dhr. Verver heeft een lange staat van dienst in de particuliere beveiligingssector. De raad van commissarissen wordt voorgezeten door Guus Wesselink (voorheen directeur Meld Misdaad Anoniem) en bestaat verder uit Scott Nilson (vice-president LoJack International) en Leon Peperkamp (directeur Advies Bureau Schade).

Bent u al, of juist nog niet, overtuigd van de kracht van LoJack? Neem dan contact met ons op om te kijken wat LoJack voor u kan betekenen.

Waarom LoJack voor uw Porsche?

LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in voertuigen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politie en internationale associatie. Het superieure na-diefstalsysteem VLU7-VP is online verkrijgbaar en bij uw dealer. De abonnementskosten zijn met EUR 114,- excl. BTW per jaar met afstand de laagste in de markt.

Eist uw verzekeringsmaatschappij een effectief na-diefstalsysteem? Kies dan voor het LoJack VLU7-VP na-diefstalsysteem voor voertuigen. Dit systeem wordt landelijk op locatie of bij uw dealer in uw voertuig geïnstalleerd. Na de installatie ontvangt u een LoJack certificaat van inbouw dat u aan uw verzekeringsmaatschappij kunt overleggen, als bewijs dat u aan de eisen van uw verzekeringspolis voldoet. Gedurende de looptijd is een abonnement op het LoJack na-diefstalsysteem vereist, de kosten hiervan bedragen EUR 9,50 excl. BTW per maand. Voor veel verzekeringsmaatschappijen zijn speciale aanbiedingen beschikbaar, waarbij de installatie, het LoJack systeem en enkele jaren abonnement zijn inbegrepen.

Regelmatig wordt het LoJack VLU7-VP gekozen als alternatief van een VbV-SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem. De redenen hier voor zijn:
• LoJack is goedkoper in aanschaf, installatie en abonnementskosten;
• LoJack beschermt de privacy van haar eindklanten, alleen in geval van diefstal kan de locatie van een object worden bepaald;
• LoJack systemen kunnen niet door GSM/GPS-jammers worden gestoord.

Heeft u vragen over het LoJack na-diefstalsysteem voor uw voertuig of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met de klantenservice. Of kijk naar uw verzekeringsaanbieding of plaats direct uw bestelling en u wordt binnen twee werkdagen gebeld om een afspraak te maken voor de installatie.

klassieke Porsche verdween uit de garage

The Lost and The Furious in Zuid-Limburg op locatie. Nadat deze prachtige klassieke Porsche 912 Targa Soft-Window verdween uit de garage van onze klant, was hij furieus. De dieven hadden het duidelijk op zijn rode klassieker voorzien en lieten zich niet stoppen door de drie sloten op de garagedeur, de startonderbreker en het SCM goedgekeurde stuurslot. Gelukkig had de verzekeraar de klant verplicht tot installatie van een LoJack na-diefstalsysteem. Dit systeem, dat op eigen accu werkt en niet inbreekt op de auto elektronica, leidde onze rechercheurs in de nacht van zondag 13 januari naar een klein Belgisch plaatsje waar het voertuig werd aangetroffen in een te koop staande garagebox. In samenwerking met de Belgische politie is de Porsche veiliggesteld. De klant is uitermate verheugd: “Geweldig dat jullie mijn Porsche hebben teruggevonden met LoJack! Dit maakt mijn hele dag goed!”