Search
Close this search box.

MH automobielen

MH automobielen

Havenstraat 12

9321 DA

Peize

Nederland

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

Na-diefstalsystemen, onderhoud, reparaties, restauratie, renovatie, tuning

Waarom MH automobielen

Welkom bij MH automobielen, de thuisbasis voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw Porsche.
We hebben klanten uit het hele land, en zelfs uit België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Finland, Aruba, Florida waar wij de motoren opgestuurd krijgen voor revisie.
Wij zijn gespecialiseerd in 1 merk met uitstekende kwaliteit-prijs verhouding en we verstrekken een ongeëvenaarde klantenservice , met al meer dan 25 jaar ervaring.

Wij zijn MH automobielen, en zijn op geen enkele manier verbonden met Porsche PON of Porsche AG Stuttgart. Wij zijn geen Porsche dealer, maar een onafhankelijk autobedrijf dat zich geheel heeft gespecialiseerd in het merk Porsche.

MH automobielen is in 1994 opgericht, direct als Porsche-specialist in het prachtige dorpje Peize, midden in natuurgebied “De Onlanden”. Onder de rook van de stad Groningen en gelegen vlakbij de snelwegen A7 en A28… en vlakbij het vliegveld Eelde (Vliegveld Groningen).
Wij zijn klein begonnen in 1994 in een zelfgebouwd nieuw bedrijfspand van 200 vierkante meter, met een kleine werkplaats met twee hefbruggen en een kleine showroom.
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot twee bedrijfspanden met 6 afdelingen (showroom / werkplaats / revisie / restauratie / magazijn / motoren-opslag) met een vloeroppervlakte van 1200 vierkante meter, vier monteurs, tien hefbruggen. Ons huidige magazijn is inmiddels op orde, zeker nu onze webshop is gelanceerd. Met de webshop zijn we overigens nog in “ontwikkeling” om werkelijk alles wat we op voorraad hebben in de virtuele winkel op te nemen. In onze website kunt u onze voorraad occasions raadplegen , en onze voorraad onderdelen (webshop), of zelfs gebruik maken van onze eenvoudige aanvraagformulier. Deze wordt altijd beantwoord en we zijn hier om u te helpen met onze ervaring. beter dan u ooit hebt gehad. Dus voel u vrij om ons te bellen of te mailen en u kunt met eventuele vragen die u zou kunnen hebben bij ons terecht.

U kunt o.a. bij ons terecht met uw Porsche voor:
– APK keuringen (voor zowel benzine- als diesel- als hybride auto’s);
– alle voorkomende onderhoud;
– onderdelen nieuw en gebruikt, zowel origineel als after-market;
– uitlaatsystemen (ook handgemaakt geheel naar wens);
– alarmsysteem inbouw;
– SCM certificering;
– track & trace systemen;
– uitlijning;
– motortuning, zowel hardware als software;
– motorrevisie, zowel lucht gekoeld als water gekoeld;
– motormanagement update , maar ook naar wens te programmeren;

Onze specialiteiten:
– motorenrevisie van alle type Porsche motoren. Dus luchtgekoeld en watergekoeld
– revisie o.a. van dynamo, startmotor, tussenas, versnellingsbak, carburateurs etc.
– alle voorkomende werkzaamheden/problemen van alle type Porsche, maar ook de V8 van de Porsche 928 en de V8 van de Panamera en de Cayenne.
Kortom voor alles proberen wij een passende oplossing te vinden