Search
Close this search box.

Service 611 Gespecialiseerd in Porsche

Service 611 Gespecialiseerd in Porsche

Tilburgseweg 111

5051 AC

Goirle

Nederland

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

onderhoud, reparaties, verkoop Porsche, restauratie, tuning

Waarom Service 611

SERVICE 611

Service 611 is hét onafhankelijk autobedrijf, gespecialiseerd in Porsche, waar zeer hoge kwaliteit, service en klantvriendelijkheid voorop staan. Door onze jarenlange passie voor Porsche, zijn we ons hier in gaan specialiseren. In onze werkplaats zijn wij vol gepassioneerd bezig met onderhoud, revisie, restauratie en tuning. We hebben daarvoor alles in huis, van speciale gereedschappen, de Porsche diagnose apparatuur tot de benodigde Originele Porsche Onderdelen. Onderhoud en reparatie van uw Porsche hoeft niet duur te zijn, daarom bent u op het juiste adres bij Service 611.

HOE HET ALLEMAAL BEGON..

Al als kleine jongen sleutelde Igor Brokman al graag aan auto’s. Op 16-jarige leeftijd begon Igor aan zijn carrière en ondertussen heeft hij zijn jongensdroom waargemaakt: Hij is de trotse eigenaar van Service 611. Igor is een vakbekwame monteur gespecialiseerd in Porsche met de benodigde Porsche certificaten.

We zijn niet alleen gespecialiseerd In Porsche maar ook in andere merken zoals Audi, Volkswagen, BMW.

Service 611 zorgt ervoor dat u na uw bezoek weer onbezorgd van uw auto kunt genieten.

Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Porsches zijn zeer betrouwbare auto’s, maar onderdelen en reparaties kunnen prijzig zijn. Om uw Porsche in topconditie te houden is technisch onderhoud erg belangrijk. Daarom moet dit met de juiste kennis en onderdelen worden uitgevoerd. Voor jarenlang onbezorgd rijplezier zorgt Service 611 voor een compleet onderhoud en reparatie van uw Porsche. U kunt bij ons met elk type Porsche terecht voor periodieke onderhoudsbeurten en reparaties.

ONDERHOUDSBEURT

Met regelmatig onderhoud houden we uw Porsche in topconditie en sporen we mankementen op, nog voordat ze zorgen voor onaangename verrassingen.We beschikken over juiste kennis en de modernste apparatuur om uw Porsche professioneel te kunnen onderhouden. Tijdens onze conditie-check onderzoeken wij uw Porsche grondig en maken hiervan een uitgebreide rapportage. Naar aanleiding van dit rapport stellen we samen met u een plan van aanpak op, waarin de uit te voeren werkzaamheden met de bijbehorende kosten worden besproken. Zo wordt u nooit achteraf met onverwachte kosten geconfronteerd, kunnen we de kosten spreiden en behoudt u zelf het volledige overzicht.

REPARATIE MET UITSLUITEND ORIGINELE ONDERDELEN

Om de kwaliteit van Porsche te bewaken, voeren wij alle reparatiewerkzaamheden uitsluitend met originele onderdelen uit. Dit doen wij in onze werkplaats met de modernste gereedschappen en apparatuur. Onze professionals kunnen alle reparaties van A tot Z efficiënt uitvoeren met zowel nieuwe als gebruikte onderdelen. We adviseren u hier graag in. In goed overleg met u stellen we een plan van aanpak op zodat u het overzicht behoudt, 100% tevreden bent met het eindresultaat en weer jarenlang onbezorgd rijplezier ervaart.

TUNING EN UPGRADING

Wilt u uw Porsche een aanzienlijke prestatieverbetering geven en het buitenaanzicht nóg aantrekkelijker maken? Dan bent u bij Service 611 aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het tunen en upgraden van verschillende modellen Porsches. Hiermee kunnen we zorgen voor enkele tot honderden pk’s aan extra motorvermogen en daarnaast kunnen we uw Porsche van een andere uitstraling voorzien. Zo ziet uw Porsche er niet alleen sportief uit, maar rijdt hij ook nog eens sportief.

 

Restauratie en revisie

RESTAURATIE

Behalve voor onderhoud en reparatie van alle modellen Porsches is Service 611 ook hét adres voor restauratiewerkzaamheden van klassieke Porsches. We beschikken over een ingerichte werkplaats waarin we alle schade- en restauratieprojecten zorgvuldig kunnen uitvoeren. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en tevens een grote passie voor het merk. Hierdoor kunnen we uw Porsche met ambacht en met originele apparatuur en gereedschap restaureren.

TOTALE RESTAURATIE OF DEELRESTAURATIE

Het voornaamste doel is om de Porsche er authentiek en fris uit te laten zien en om hem daarnaast weer optimaal te laten presteren. Bij Service 611 kunt u daarom kiezen voor een totale restauratie of een deelrestauratie. Hierbij staan uw wensen voorop. In goed overleg met u wordt bij een totale restauratie een compleet restauratieplan voor u gemaakt. Wij adviseren en u bent uiteindelijk degene die kiest. Bij een deelrestauratie kunt u denken aan revisie van de motor of de versnellingsbak. Afhankelijk waarvoor u uw Porsche gebruikt, kan restauratie ook variëren van een zeer goede technische tot concoursstaat. Er is heel veel mogelijk, dus voordat we aan de slag gaan bespreken we uitvoerig al uw wensen en het beoogde eindresultaat.

REVISIE

Een deuk of een gebroken ruit is zo gerepareerd. Maar wat als het hart van uw Porsche stuk gaat? Een compleet nieuwe motor, een nieuwe versnellingsbak of een nieuwe cilinderkop is een prijzige kostenpost. In plaats van het onderdeel direct te vervangen, kunt u er ook voor kiezen om het door Service 611 te laten reviseren of het te vervangen door een gereviseerd onderdeel.

PORSCHE REVISIE

Bij revisie worden uw Porsche onderdelen opgeknapt om het een tweede leven te kunnen geven. De onderdelen worden volledig uit elkaar gehaald en alle afzonderlijke delen worden grondig gereinigd en gecontroleerd. Versleten delen die niet meer kunnen worden gerepareerd, worden vervangen door nieuwe onderdelen. Vervolgens wordt alles weer in elkaar gezet en is het onderdeel weer als nieuw. De meest voorkomende gereviseerde onderdelen zijn het motorblok, de startmotor, de dynamo, de cilinderkop en de versnellingsbak.

ZORGVULDIG EN VOLGENS DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Het reviseren van een Porsche vereist veel vakkennis en is tevens een secuur werk. Bij Service 611 zijn we gespecialiseerd in het reviseren van uw Porsche op een zorgvuldige manier. Een gedeelte van onze werkplaats is hier helemaal op ingericht. Zo kunnen we met de modernste gereedschappen en technieken de onderdelen van uw Porsche demonteren, grondig reinigen en uiteindelijk weer monteren. Door onze manier van werken bent u ervan verzekerd dat de gereviseerde onderdelen uiterst betrouwbaar en perfect uitgebalanceerd zijn.