Search
Close this search box.

Exclusive Art by Reginald Kruger

Exclusive Art by Reginald Kruger

Weusthagstraat 3

7556 ZA

Hengelo [Ov.]

Nederland

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

Kunst

Kunstwerken | Reginald Kruger
Porsche Gallery

Als klein mannetje werd ik verliefd op Porsche. Dit is een overzicht van kunstwerken die ik heb gemaakt met Porsches erin. Sommige zijn in opdracht gemaakt voor een klant en andere zijn te koop. Door op de afbeelding te klikken komt u erachter en ziet u de details van dat kunstwerk.

Wilt u uw eigen kunstwerk op maat laten maken, met uw eigen Porsche? Dat kan. Neem contact met mij op en laat me weten wat uw wensen zijn.

Speciale 3D- en lichteffecten
met Fotografie & Airbrush…

Reginald Kruger maakt spectaculaire kunstwerken met uw Porsche op een manier zoals u uw eigen auto nog nooit heeft gezien! Het lijkt alsof er 200 lampjes alle details van uw auto uitlichten in een 3D-belevenis.

Als beeldend kunstenaar maak ik kunstwerken met auto’s, vrouwen, dieren, de natuur en andere thema’s op aluminium, glas en textiel. Met speciale 3D en lichteffecten. Gemaakt met speciale strobofotografie [200+ lagen foto’s per auto/motor], zeefdruk en airbrush! 

Elk maatwerk met een auto of motor begint met een fotosessie bij u in de buurt. Van elke auto worden meer dan 200 foto’s gemaakt met verschillende belichtingen. Deze foto’s worden op elkaar geplaatst om een 3D-beeld te maken. Het artwork wordt vervolgens met zeefdruk op het aluminium aangebracht en het gehele artwork wordt afgewerkt met Airbrush. Hierdoor ontstaat een heel bijzonder 3D-effect met lichteffecten die je alleen met je eigen ogen kunt zien …

Elk kunstwerk op aluminium maak ik met Airbrush en een speciale fotografietechniek. Hieronder laat ik u de 5 stappen zien hoe ik mijn kunstwerken maak en hoe ik de speciale 3D- en lichteffecten in mijn kunstwerken realiseer.

Elk kunstwerk dat ik maak is uniek en wordt voorzien van een certificaat van echtheid, genummerd en voorzien van mijn handtekening.

Wilt u uw eigen kunstwerk op maat laten maken? Dat kan. Neem contact met mij op en laat me weten wat uw wensen zijn.