Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties

Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties

Zeelandstraat 60-1

1082 BZ

Amsterdam

Nederland

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

taxaties

Waarom Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties

Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties is onafhankelijk, en taxeert voor alle verzekeringsmaatschappijen die een Classic Car Polis, of andere verzekering die een taxatierapport vereist, voeren.

Met de 40 jaar lange ervaring en expertise van Wolter Gratama en de ervaring en enthousiasme van Peter Luxwolda zijn beide experts sinds 1 februari 2010  gebundeld in één taxatiebureau, dat als vanouds staat voor vakkennis, kwaliteit en een zeer persoonlijke benadering van taxaties. Peter luxwolda zal het leeuwendeel van de taxaties voor zijn rekening nemen, terwijl Wolter Gratama wat minder langs de weg te vinden zal zijn, en in een adviseursfunctie zijn gedurende ruim 40 jaar opgebouwde kennis en ervaring zal aanwenden.

Gratama
Al sinds 1983 voerde Gratama Taxaties door heel Nederland op een professionele en persoonlijke wijze haar dienstverlening uit. Gratama Taxaties was één van de eerste makelaar/beëdigd taxateurs voor Classic Cars in Nederland en heeft al meer dan 40 jaar een enorme kennis en ervaring op dit gebied opgebouwd. Wolter Gratama is geregistreerd bij de Stichting VRT.

Luxwolda
Luxwolda Classic Car Taxaties was sinds begin 2009 actief als taxatiebureau. Peter Luxwolda is daartoe opgeleid door Wolter Gratama, heeft in 2008 examen gedaan/is geregistreerd bij de Federatie TMV, en is daarna gecertificeerd bij de Stichting Hobéon/SKO.