Search
Close this search box.

van Kessel Sportscars

van Kessel Sportscars

Fabrieksstraat 38

5753AH

Deurne

Nederland

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

in en verkoop Porsches, onderdelen

Waarom van Kessel Sportscars

Wij zijn een familiebedrijf dat zich vanuit hobby en passie voor het merk Porsche heeft gespecialiseerd in de in- en verkoop van Porsches en andere merken sportwagens, racewagens, klassiekers en oldtimers in diverse prijscategorieën.

Wij zijn een van de grootste aanbieders van nieuwe en gebruikte Porsche onderdelen in de Benelux, en leveren zowel nieuwe origineel Porsche, aftermarket als imitatie onderdelen van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen.
Kijk gerust rond in ons assortiment op onze webshop.
Speciale of zeldzame onderdelen welke niet vermeld zijn kunnen wij vaak wel gewoon bestellen bij onze leveranciers. U kunt ons (bij voorkeur) een email sturen of bellen.

Met vriendelijke groet,

Van Kessel Sportscars

 

Waarom Porsche?

Waarom Porsche? Wij, vader Tom en zoon Mario van Kessel hebben een Passie voor het merk Porsche en echte liefhebbers van het merk. Wie kan er nu zeggen dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt.

 

Waar zijn wij trots op? Dat het allemaal is begonnen in een schuurtje en dat het zo groot is uitgegroeid. En wij een echt familie bedrijf zijn waar niet alleen vader en zoon werkzaam zijn maar meerdere generaties van de familie bij het bedrijf werkzaam zijn of indirect betrokken zijn.