Adverteren op Vierenzestig.nl

Samenwerken met Vierenzestig Porsche Lifestyle Blog

Vierenzestig.nl richt zich op Porsche-minnend Nederland en België met interessant nieuws, leuke achtergrondverhalen, scherpe columns en verslavend veel video’s over het merk Porsche en de vele auto’s die het merk voort heeft gebracht.

Onze website trekt maandelijks vele bezoekers en mag zich verheugen op veel terugkerend verkeer. We bieden verschillende mogelijkheden om jouw auto, product, bedrijf of dienst onder de aandacht te brengen. De enige voorwaarde die we stellen is dat er een duidelijke en directe relatie met het merk Porsche is. Meer weten? Neem contact met ons op.

Samen maken we een goed verhaal

Je kunt op verschillende manieren samenwerken met/adverteren op Vierenzestig.nl. Jij hebt iets te vertellen, wij vinden het belangrijk dat jouw verhaal past bij wat we zelf zouden willen vertellen. Aan advertentieverhalen hebben we een broertje dood, maar samen komen we graag tot een goed verhaal die ook aansluit op onze doelgroep.

Goed geschreven verhalen over onderwerpen die onze doelgroepen boeien,  dat is juist wat Vierenzestig.nl zo leuk maakt voor onze bezoekers!

Advertorial/achtergrondartikel

Wil je een verhaal op Vierenzestig.nl over iets wat direct aan Porsche is gerelateerd? Deze schrijven we graag voor je. Het uiteindelijke artikel wordt gepubliceerd op onze website en profiteert mee van onze vindbaarheid. Wist je dat meer dan 50% van onze bezoekers via de zoekmachine bij ons terecht komt?

Verhalen schrijven we altijd in overleg, de uiteindelijke inhoud keur je zelf goed. Na plaatsing wordt je artikel ook verspreid via sociale media. Mocht je het verhaal elders willen publiceren, dan is dat altijd mogelijk. Daarvoor zien we dan wel graag een linkje terug naar het oorspronkelijke artikel.

Voorbeelden: Longhoods Finetuners, Astara Porsche Specialisten.

Adverteren middels banners

Heb je die mooie banner rechtsbovenin gezien? Op meerdere plekken op onze website is er ruimte voor zo’n mooie banner. Hiermee versterk je de zichtbaarheid van je merk of breng je snel een actie onder de aandacht. Je kunt hiervoor een banner aanleveren, maar je kunt er ook eentje laten maken door ons.

Heb je nog geen banner?
Dan maken we die tegen een kleine meerprijs graag voor je. Deze is dan ook elders te gebruiken.

Advertentiepakket

Wil je extra aandacht? Dan kun je een advertorial combineren met een banner. We kunnen zelfs onder het kopje specials extra lang aandacht besteden aan de advertorial die voor jou wordt gemaakt.

Eigen invulling

Heb je zelf een idee voor een leuke samenwerking? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Heeft het gewerkt?

Alles draait bij ons om de website: Vierenzestig.nl. Daarnaast gebruiken we Facebook en Twitter om onze artikelen te promoten. Ook proberen we door ons doorgeplaatste video’s bij te houden op YouTube. Hierover verzamelen we natuurlijk statistieken, deze delen we op aanvraag graag met je.

Binnenkort…

Video
Het is ook mogelijk om door en met ons videoreportages te maken over je auto. Extra leuk wanneer je je auto wilt verkopen of juist een waardevol aandenken aan je auto wilt creëren.

Nieuwsbrief via e-mail
Vanaf najaar 2019 starten we ook met het versturen van een wekelijkse nieuwsbrief voor de liefhebbers. Mocht je hier een plekje in willen, dan kan dat. Ook hiervoor geldt: in het voorjaar komen we met meer nieuws hierover.

Wil je meteen aan de slag?

Dat kan. Stuur een e-mail aan alain@vierenzestig.nl. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier hieronder invullen, dan nemen we binnen een dag contact met je op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.