Noteer alvast de 64-toerritten voor 2023 in je agenda

Voor 2023 barsten we weer van de ideeën. De toerritten mogen daarbij zeker niet ontbreken! Natuurlijk rijden wij in 2023 onze traditionele 64 voorjaarsrit en najaarsrit. Maar er is meer in het verschiet…

Wij zijn dus al druk bezig met het uitzetten van ritten, en het benaderen van bedrijven voor start- en eindpunt, en niet in de laatste plaats lunchgelegenheden enz enz. Daar zijn we nog lang niet klaar mee en kunnen (en willen) we dan ook nog niets over zeggen ;-). Maar wat we in ieder geval al wel kunnen zeggen zijn alvast de datums van vier ritten, zodat je die alvast kunt vastleggen.

De datums

• 2 april – voorjaarsrit
• 25 juni – midzomerrit
• xx september – verrassing (exacte datum volgt uiteraard nog)
• 8 oktober – najaarsrit

Meer informatie

Houd onze site in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor meer informatie over een van deze ritten en; vergeet niet ze alvast in je agenda te zetten!

Wij wensen je alvast hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toe en hopen je in 2023 welkom te mogen heten op (een van) onze toerritten.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

3 reacties

  1. Wat leuk, zie mijn ex-Boxster S met kenteken 74-GB- NH die ruim 22 jaar geleden is aangeschaft nog steeds rijden! Super, nog veel rijplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.