Sonax Service Nederland

Sonax Service Nederland

Veldweg 301

1551 PP

Westzaan

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

Detailers, verkoop Sonax producten

Waarom Sonax

Het regelmatig en grondig poetsen van de auto loont zich! Een goed gepoetste auto ziet er niet alleen mooi uit, maar is uiteindelijk ook goed voor de portemonnee: het uiterlijk van een auto is heel bepalend voor de waarde. Bij inruil of verkoop is hiermee geld te verdienen.

SONAX Car Care heeft met haar mobiele teams een landelijk dekkend netwerk van mobiele en stationaire franchisenemers. De mobiele teams beschikken over uitgebreide ervaring en kennis die door middel van trainingen altijd actueel en op hoog niveau is.

SONAX Car Care is dé specialist op het gebied van reconditioneren van gebruikte en nieuwe auto’s. We zijn in staat probleemgevallen als chemische verontreiniging, verf, doffe lakken, steenslag, parkeer- en hagelschade of een vervuild en muf interieur snel en met uitstekend resultaat te behandelen.

De mobiele teams werken voor o.a. dealerbedrijven, lease- en verzekeringsmaatschappijen, schade-experts, schadebedrijven, garagisten, evenementenbureaus en auto-importeurs. De particuliere klant kan terecht op de 6 vestigingen in Nederland.

Opleiding

SONAX trainingen in professionele autoreconditioning

 

SONAX is de actieve leverancier van hoogwaardige Car Care producten en services. Daarmee onderscheidt SONAX zich op het gebied van concepten, presentaties, marketingondersteuning, promoties, sponsoring en marktcommunicatie.

Al ruim 60 jaar investeert SONAX in innovatie, kwaliteit en service. Het succes berust op de kracht van het merk, de hoge kwaliteit van haar producten en de klantgerichte organisatie. Als ontwikkelaar en producent van professionele Car Care Producten weet SONAX als geen ander hoe deze producten gebruikt moeten worden om tot het beste resultaat te komen. Graag deelt SONAX deze kennis en organiseert hiervoor trainingen bij de dienstverlener aan huis of in één van de vestigingen. Het belang van goed getrainde medewerkers is beslist net zo belangrijk als het gebruik van kwalitatief hoogwaardige Car Care producten. Deze training is een leidraad om met behulp van producten en technieken van SONAX professioneel een voertuig te kunnen poetsen. Hierbij wordt van begin tot eind getraind welke stappen doornomen dienen te worden om een glanzend resultaat te bereiken.

Het trainingsprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

• Theorie

• Wassen buitenzijde

• Polijsten buitenzijde

• Conserveren buitenzijde

• Interieur reiniging

• Shamponeren interieur

• Bescherming voertuiOplei