Paul Geeris Service & Racing

Paul Geeris Service & Racing

De Boelakkers 33 (Industrieterrein De Poortmannen)

5591 RA

Heeze

Nederland

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

onderhoud, reparaties, motorsport, tuning

Waarom Paul Geeris

PAUL GEERIS IS DÉ ONAFHANKELIJKE SPECIALIST IN VERKOOP EN ONDERHOUD VAN PORSCHES.

Door onze jarenlange ervaring met alle verschillende types, zijn we als geen ander in staat om uw auto te repareren, reviseren en te tunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van de sound en/of een toename in vermogen. Eventueel kunnen we uw auto ook verkopen voor u. Neem rustig de tijd om deze site eens door te nemen, en eens te zien wat we doen. Als u vragen heeft over een van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen. U zult merken dat wij net zo enthousiast zijn als u!

Paul Geeris

Wij zijn een zelfstandige onderneming die geen banden heeft met de Pon Porsche dealerorganisatie.
EEN KOSTBAAR BEZIT

Uw Porsche is een kostbaar bezit, een auto die top-prestaties kan leveren, en daarbij aan de weg kleeft. Met het juiste onderhoud kan de auto dat vele jaren blijven doen.

Daarom gebruikt Paul Geeris Porsche Service uitsluitend Porsche-onderdelen en de olie-soorten die de fabriek getest en voorgeschreven heeft (Mobil 1) – we sluiten geen compromissen als het gaat om uw rijplezier.

 

BETAALBAAR ONDERHOUD

Onderhoud en reparatie aan uw auto hoeven niet duur te zijn: we werken met een uurtarief van € 95,- incl BTW. En wanneer we bij een onderhoudsbeurt zien dat er een reparatie nodig is, dan maken we uiteraard eerst een offerte voor de benodigde onderdelen en werkzaamheden. En dat gebeurt met de hoogst mogelijke aandacht.

We zullen altijd proberen de fabriekstoleranties te overtreffen.

 

ZEKERHEID DOOR EEN AANKOOPKEURING

Bent u van plan een Porsche aan te schaffen? Laat ons een aankoopkeuring doen. Dan weet u wat u gaat kopen. Voor € 285,- incl BTW krijgt u een keuring inclusief een volledig keuringsrapport.

Tevens kunt u tegenwoordig bij ons terecht voor het uitlijnen en uitwegen van uw Porsche op onze 3D uitlijner zo ook de daarbij komende bandenservice kunnen wij geheel voor u verzorgen.Ook is een volledige aircoservice is ook een onderdeel van ons servicepakket.