Luxury Ins

Luxury Ins

Raadhuisstraat 32

3891 EB

Zeewolde

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

verzekeringen – assurantien, verzekeren van exclusieve automerken, assurantiën

Waarom

Maatwerk verzekeringsoplossingen in het zeer exclusieve segment, een integer en betrouwbaar aanspreekpunt voor particulieren en ondernemers die hoge eisen stellen aan het verzekeren van hun privébezittingen.

Zoekt u een passende verzekering voor uw exclusieve voertuig of uw collectie? LUXURY INS maakt graag een offerte op maat. Onze adviseurs, taxateurs en verzekeringsconsulenten helpen u graag aan een maatwerk verzekeringsoplossing. Heeft u een verzameling van exclusieve voertuigen? Dan hebben wij uitstekende voorwaarden. Onze verzekeraar houdt rekening met het feit dat u slechts één auto tegelijk kunt besturen, daarom betaalt u niet meer dan strikt noodzakelijk is.

LUXURY INS biedt een verzekering aan voor ieder type en model, of het nu gaat om een Classic Porsche, Porsche 911, Panamera, Cayenne, Taycan, of uw exclusieve daily driver.

Vraag voor uw specifieke model een offerte aan of plan een vrijblijvende afspraak in voor meer informatie.

LUXURY INS is gespecialiseerd in het verzekeren van exclusieve automerken, landhuizen, villa’s, commercieel vastgoed portefeuilles en uw Pied à Terre in binnen- en buitenland. De verzekering van uw Artwork, sculptures, sieraden en juwelen collectie zijn bij LUXURY INS afgestemd op uw wensen en bezit.

Waarom Porsche?

Porsche heeft een uitstekende reputatie binnen de autowereld op basis van design en innovatie. Porsche is door de historie en het sportieve ontwerp aantrekkelijk voor jong en oud. Onze diensten worden vanuit de innovatieve onderneming Luxury Ins gedreven door mijzelf (Jasper Annink) en collega’s met een duidelijke visie. De persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en de geperfectioneerde verzekeringsoplossingen sluiten het meeste aan bij de collectiie van de autentieke Porsche verzamelaar of de Porsche daily driver.

Project

Met de kennis, ervaring en expertise die ik van oudsher heb meegekregen van mijn ouders vanuit het familiebedrijf Van Voorst Assurantiën en Makelaardij, dat is verkocht door mijn ouders in 2006, heb ik geheel op eigen kracht en wijze de ondernemingen Makelaarschap BV – Hypotheekzaak BV – Verzekerzaak BV opgericht en onderdeel gemaakt van het nieuwe bedrijfsconcept PRTNRS BV. Luxury Ins is een gespecialiseerde verzekeringstak in het exclusieve segment van de (moeder)organisatie PRTNRS BV. Als enig aandeelhouder, oprichter en innovatieve ondernemer in de financiële dienstverlening en makelaardij is dit mijn grootste prestatie sinds mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel op 16 oktober 2013.

Jasper Annink, directeur