EigenSleutel.nl | Porsche sleutel in eigen (lak)kleur

EigenSleutel.nl

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

onderdelen , Verkoop Porsche items en verzamelobjecten, Kleding en Accesoires, spuitwerk op maat

Nieuwe kapjes en knopjes

Is de afstandbediening sleutel van jou Porsche helemaal vergaan of wil hem gewoon in een andere kleur? Dan is dit product wellicht iets voor jou! Want op de website eigensleutel.nl kun je snel en makkelijk verschillende sleutelkapjes en knoppen kopen. Ze hebben enkele gangbare kleuren op voorraad en ook speciale materialen zoals echt carbon fiber.

Porsche sleutel in eigen unieke kleur op maat

Maar sinds kort hebben ze een nieuwe service online staan! Dit is een nieuw product op hun website waarbij je zelf kunt invullen in welke exacte kleur jij een sleutelkapje zou willen hebben voor je Porsche afstandsbediening. Wanneer je dit besteld met je eigen kleur, dan wordt dezelfde dag jouw sleutel nog gesproken en binnen enkele dagen heb je die thuis op de mat. Ideaal voor als je een speciale lakkleur hebt op je Porsche en je wilt dit matching hebben. Maar het is ook een heel leuk en uniek cadeau voor iemand anders die een Porsche rijdt.

Check hun website of de specifieke productpagina waarop je het kunt bestellen: https://eigensleutel.nl/product/porsche-sleutelkapje-eigenkleur/