Proudwheels

Proudwheels

Laan van Waalhaven 287

2497 GL

Den Haag

Nederland

WELKOM BIJ PROUDWHEELS

Waarom Proudwheels, Proudwheels is de eerste social app voor petrolheads

Dé eerste social app voor petrolheads komt eraan. Eind oktober kun je Proudwheels downloaden in de app stores. Plaats jouw auto(‘s) in je eigen virtuele garage. Plaats updates en deel leuke herinneringen met fans. Of je nu in het bezit bent van een klassieke auto, tuned car, supercar, circuitauto of een elektrische auto. Ook autofans die nog dromen van een auto kunnen terecht op Proudwheels. Stel jouw virtuele droomgarage samen en connect met andere petrolheads.

Proudwheels is gratis. Naast jouw virtuele garage blijf je op de hoogte van het laatste autonieuws, toffe content, bekende auto’s, autoclub’s, merken, bedrijven en specialisten. Publiceer je liever zelf content? Start dan je eigen kanaal en zorg dat je als contentmaker een eigen fanbase creëert.

De launch van Proudwheels is in oktober, maar zorg dat je er nu al bij bent. Leg je unieke username vast voordat je te laat bent. Ben je eigenaar van een bedrijf of beheer je een autoclub, wees er dan ook snel bij en claim jouw paginanaam. Je krijgt dan als eerste bericht wanneer de app te downloaden is.

Uniek: Jij kan nu als een van de weinigen al vóór de launch datum de Proudwheels app bemachtigen. Word voor slechts €100,- founding member en installeer vanaf 16 oktober de nieuwste social app voor petrolheads.

 

ALLE AUTO’S ZIJN WELKOM

Alle modellen en types zijn welkom op Proudwheels. Van klassieke auto’s tot show/tuned cars, supercars, tot offroad en race/rally auto’s. Het maakt niet uit wat je rijdt, van elk merk en model zijn gepassioneerde petrolheads te vinden die graag met je connecten.

JOUW EIGEN GARAGE

Plaats jouw Porsche of auto(‘s) in een eigen virtuele garage en laat anderen genieten van jouw trots. Elke auto heeft zijn eigen pagina met volgers. Plaats updates of modificaties van jouw auto. Naast de huidige auto(‘s) kan je ook je vorige auto’s uploaden. Wellicht ontmoet je de oud-eigenaar of huidige eigenaar op het platform

JOUW DROOMGARAGE

Je bent ook van harte welkom als je (nog) geen auto hebt. Plaats jouw droomauto in je virtuele garage en connect met andere fans. Ben je jouw droomauto in het echt tegengekomen, plaats dan foto’s en andere content hiervan op jouw autopagina

VOLG AUTO’S & PROJECTEN

Als Proudwheels member heb je toegang tot duizenden garages en auto’s, en kan je connecten met andere petrolheads. Volg unieke auto’s of projecten en neem deel aan discussies. Wissel tips en tricks uit om andere projecten verder te helpen.

ONTMOET PETROLHEADS

Maak contact met andere petrolheads en ontmoet elkaar op events. Wanneer je dezelfde passie deelt, ontstaat er een verbinding die kan uitgroeien tot een mooie vriendschap. Maak samen bijzondere herinneringen en geniet van de autowereld.

SPOTTER HEAVEN

Proudwheels is dé ultieme app om virtueel auto’s te spotten. Daarnaast kom je via Proudwheels te weten waar de nieuwste spots te vinden zijn of word je bijvoorbeeld uitgenodigd voor speciale events waar je de mooiste content kan schieten.

VOLG BEKENDE PERSONEN

Leuke verhalen, unieke momenten en een kijkje achter de schermen bij de bekendste personen in de autowereld. Volg jouw favoriete BN’er, influencer of coureur en blijf op de hoogte van ontwikkelingen.

HET LAATSTE AUTONIEUWSInternationale premières, rijdende prototypes, dragraces, reviews en nog veel meer. Bekijk het laatste autonieuws op Proudwheels.

JOUW SPONSORS IN BEELD

Heb je een unieke unieke auto en word je gesponsord? Of zoek je sponsors? Zorg dan op Proudwheels voor meer bereik op je autopagina en geef sponsors een groter podium.

EVENTS EN MEETINGS

Met de evenementenkalender blijf je altijd op de hoogte van alle automeetings en events bij jou in de buurt. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf een evenement te publiceren.

PREMIUM MEMBERSHIP

Proudwheels is gratis, maar voor €2,99 per maand word je een premium member en krijg je een hoop extra’s; Korting bij diverse bedrijven, ongelimiteerde toegang tot exclusieve content, zoals diepte interviews met eigenaren, ride alongs en andere speciale content. Bekijk hier meer!

FOUNDING MEMBER

Proudwheels bouwen we samen met jullie. Je kan ons extra helpen door founding member of founding partner te worden. Dat betekent dat je extra betrokken wordt bij de ontwikkeling van het platform én ontvang je allerlei extra’s. Bekijk hier meer!

JOIN AUTOCLUBS

Er zijn in Nederland heel veel autoclubs actief. Clubs voor auto’s van een bepaald merk, sleutelclubs maar ook clubs met een bepaalde exclusiviteit. Proudwheels biedt een overzicht van autoclubs. Maak kennis of start eenvoudig je eigen autoclub.

 

 

 

 

Artikelen op vierenzestig.nl