v d Gugten

v d Gugten

Botter 11

2411 NM

Bodegraven

Nederland

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

onderhoud, reparaties, verkoop Porsche, restauratie, renovatie, onderdelen, tuning

Waarom v d Gugten

Johan van der Gugten heeft meer dan 40 jaar ervaring met Porsche, waarvan dit jaar 28 jaar als zelfstandig specialist. Ons goed opgeleide en gemotiveerde personeel heeft al net zoveel passie voor Porsche. Zij klaren elke Porsche klus met liefde en beschikken daarvoor over de allerbeste middelen, zoals een zeer uitgebreid ingerichte werkplaats met de allernieuwste testapparatuur.

Ons nieuwe pand heeft een dealerwaardige uitstraling, maar is heel laagdrempelig. Overal is de passie voor Porsche te zien, tot in de wacht/koffieruimte aan toe.

Daar kunt u met zicht op werkplaats wachten op een kleine reparatie, of op zaterdagochtend zonder verplichtingen gewoon een kopje koffie komen drinken. Van 09.00 tot 12.30  uur zijn dan namelijk onze ‘Happy Porsche Coffee Hours’!

Mocht u na uw bezoek aan deze website vragen hebben of gewoon wat meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor een persoonlijke kennismaking. We staan altijd klaar voor iedereen met Porsche-gerelateerde vragen, of het nou om service, restauratie of bijvoorbeeld onze occassions of Porsche-activiteiten gaat.

 

Service voor elke Porsche

Of het nou om een 991GT3 RS of een 924 gaat , wij begrijpen precies wat uw Porsche voor u betekent! Dit in tegenstelling tot sommige andere “specialisten” die zich maar tot een aantal modelen beperken . Wij werken tegen een Porsche-vriendelijk uurloon , in de meeste gevallen kunnen wij vooraf een duidelijke prijsopgaaf aanbieden. Wel zo prettig natuurlijk!

Mochten tijdens het werken aan uw Porsche onverhoopt toch andere problemen aan het licht komen, dan overleggen we altijd eerst voordat we gaan repareren of vervangen.
U komt dus nooit achteraf voor onwelkome verrassingen te staan.
Ook kunt u bij ons terecht voor de aankoopkeuring van uw toekomstige Porsche.

Naast onze normale werkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor totaal- of deelrestauratie, ombouw en tuning.
Voor tuning gebruiken wij de producten van onze partners CARGRAPHIC en RUF, beide zijn reeds lang gevestigde namen met een schat aan ervaring.
Wij zijn van beide de exclusief importeur voor Nederland.
Onze modern ingerichte werkplaats is voorzien van de laatste test/reset apparatuur waardoor wij ook de modernste PORSCHE’s kunnen servicenServic

V.D. GUGTEN is exlcusief importeur van CARGRAPHIC  en RUF en is official dealer van FUCHS ,BILSTEIN ,RECARO en LN Engineering ,wij kunnen derhalve beschikken over alle producten en onderdelen van deze merken.
Daarnaast leveren wij ook originele PORSCHE onderdelen of OE onderdelen van de huis leveranciers van PORSCHE.

 

Restauratie, ombouw, renovatie en revisie

Onze lopende én afgeronde restauratie-, ombouw- en revisieprojecten zijn stuk voor stuk projecten waar wij met hart en ziel aan gewerkt hebben en waar we dus enorm trots op zijn. Kijk eens gerust op onze website bij ‘projecten’ en neem vooral contact op voor meer informatie of als u zelf een restauratieproject heeft waar u (al dan niet samen met ons) het allerbeste van wilt maken.

meer informatie of als u zelf een restauratieproject heeft waar u (al dan niet samen met ons) het allerbeste van wilt maken.

Hier een paar indrukken van onze ‘projecten’

 • 964 wide body GULF BLEU

  Deze 964 C2 gaan wij met origineel plaatwerk naar “wide body” bouwen met daar bij een aantal RUF accenten, GEEN backdate maar een ander eigenwijze manier om er iets moois van te maken….

 • 914/6GT vader en zoon

  Dit project doe ik zo veel waar mogelijk samen met mijn zoon Josh en moet rond eind 2021 klaar zijn. Mijn eerste PORSCHE was een 914/6 vandaar dat ik deze nog eens dunnetjes over wilde doen.

 • 987 Cayman GCR 3900S

  Ons laatste project als opvolger van de 996 X51 , de basis van dit project is een Cayman S 987 serie 1 met een 3.4ltr motor.
  De type aanduiding GCR  staat voor  Gugten-Cargraphic-RUF …

 • IMS 996 986 en 997

  Het beruchte IMS lager dit is de achilleshiel van elke 986,996,987 en 997 met motor type M96 / M97 tot en met 2008, vanaf model jaar 2009 werd de MA1 motor in productie genomen en verviel de tussenas….

 • Date Back Modifying

  Zoals u op onze website bij verschillende projecten kunt zien , kunt u bij ons al jaren  terecht voor “back dating”

 • 964 RS look Classic Grey

  Deze 964 bouwen wij in opdracht van een Belgische klant , de auto was nagenoeg helemaal leeg.
  Deze 964 is uitgerust met de “big red” remmen en BILSTEIN – EIBACH B12 prokit.