Nóg meer 911 nieuws!

Na de officiële Nederlandse introductie van de 911 turbo S afgelopen Woensdag kun je nog een paar data in de agenda zetten. Porsche kondigde gisteren de première aan van twee nieuwe modellen. Dit keer niet op een beursvloer of tijdens een sportevenement maar online.

Op 911-magazine.porsche.com zal Porsche in drie afleveringen twee nieuwe 911 modellen introduceren. Zet de volgende data in je agenda;

Op 18 mei start de magazineserie met de wereldpremière van de eerste van de nieuwe 911-modellen. Dr. Frank-Steffen Walliser, Vice President Model Lines 911 & 718, legt de nieuwe features van de auto uit, samen met Porsche-merkambassadeurs Maria Sharapova en Jörg Bergmeister. De teaser voor deze aflevering staat inmiddels online op bovengenoemde website.

Op 26 mei blikt de tweede aflevering terug op de historie van Porsche, specifiek op de elementen die als inspiratie dienden voor de wereldpremière van het tweede nieuwe model: een exclusieve limited edition die moderne technologie combineert met designaccenten uit het verleden.

Op 2 juni focust Porsche in de derde en laatste aflevering op de details van de special edition. Alexander Fabig, Head of Personalization & Classic, Boris Apenbrink, Director Special Vehicles van Porsche Exclusive Manufaktur, en Ivo van Hulten, Director Interior Design Style Porsche, lichten de highlights van het exclusieve nieuwe model toe.

Foto: Porsche newsroom

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.