Praat en bepaal jij met ons mee?

Onze website gaat op de schop en jouw mening is echt belangrijk voor ons! Dus praat en bepaal met ons mee!

De ontwikkeling van onze website is al van enige jaren geleden. Sindsdien heeft de wondere wereld van het wereldwijde web niet stilgestaan. We moeten eerlijk zijn en toegeven dat we nagelaten hebben om tijdig op deze veranderingen te reageren door structureel aanpassingen te maken. Het is nu efficiënter en beter om de site opnieuw op te bouwen.

Er worden een hoop technische aanpassingen gedaan. Ik ga niet in detail, simpelweg omdat ik er geen snars verstand van heb, het is geen Porsche. Gelukkig heeft onze nieuwe webmaster Corné dat wel.

Als de website dan toch op de schop gaat, kunnen we gelijk wat zaken meenemen die jij als onze trouwe lezer anders zou willen zien. Daarom zijn we benieuwd wat je van onze huidige website vindt en of er dingen zijn die je mist en graag wel zou willen zien op onze site. Schroom niet en laat het ons weten door te reageren of een mailtje te sturen naar info@vierenzestig.nl. Wil jij je ideeën liever ons/mij persoonlijk vertellen geef dan je telefoonnummer door robin@vierenzestig.nl en wij/ik bellen je dan. We horen heel graag welk advies en ideeën jij hebt.

Als je dan toch aan het reageren of mailen bent. Lijkt het je iets om ons team te versterken? We zoeken enthousiaste Porscheliefhebbers die het leuk vinden om regelmatig iets te schrijven over Porsche en Porsche gerelateerde zaken. Denk niet “ik zou wel willen, maar ik kan het niet”. Het eerste artikel was voor iedereen van ons ook moeilijk en bij ieder artikel wordt het beter. Ter geruststelling; ieder artikel wordt voor publicatie geredigeerd door een eindredacteur die de puntjes nog even op de i zet. Nu we het daar toch over hebben, heb je naast zin om te schrijven ook gevoel voor tekst, hulp in de eindredactie van artikelen is ook zeer welkom.

Verder hebben we een evenementencommissie en een aantal fotografen die ook wel hulp kunnen gebruiken. Er wordt ook druk gewerkt aan een 64-webshop waar we in een later stadium vast ook hulp kunnen gebruiken. Kortom; lijkt het je leuk om deel uit te maken van het 64-team? Niet twijfelen en laat het ons weten.

En, kom maar op met je bevindingen, ideeën en wensen voor de nieuwe website. We zijn heel benieuwd. Bedankt alvast.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.