Op de koffie bij de sportiefste Porschedealer van Nederland!

Als je dan in Eindhoven of omgeving bent kan je het eigenlijk niet laten om bij Porsche Centrum Eindhoven langs gaan voor een bezoekje. En om op je gemak even rond te kijken. Ik was in de buurt dus heb ik dat vandaag ook gedaan.

Zoals altijd een erg vriendelijk ontvangst met een glimlach. Meteen maar even door naar boven …. en wat is daar dan denk je. Naast de diverse mooie occasions en klassiekers staan daar ook elektrische motors op de showroomvloer. Maar daar gaan we zeker binnenkort op terugkomen.

Na al het moois bekeken te hebben was het tijd voor een heerlijk kopje koffie. Ad Geerts kwam nog even uit een vergadering om even persoonlijk hallo te zeggen. En dat is een van de sterke kanten van Porsche Centrum Eindhoven. Het persoonlijke contact en aandacht. En dat was er nu ook, in de persoon van mijn gastheer Remy van Esch, Verkoop Adviseur. Na een kort maar leuk gesprek was het voor hem helaas alweer tijd voor de volgende afspraak. En ook ik had een afspraak staan.

Ik zeg loop gerust eens spontaan binnen bij de sportiefste Porschedealer van Nederland. Het loont zich, er is echt altijd meer dan genoeg te zien en gelukkig ook te koop…

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.