Porsche Centrum Leusden Rally 2019 (Color Edition)

Porsche Centrum Leusden – Op 15 september 2019 wordt de Porsche Centrum Leusden Rally weer gereden. Een mooie rally met dit jaar als thema kleur! Je kan je aanmelden voor twee klassen; Tour & Sport.

  • Met Tour rij je bijna dezelfde route maar krijg je een eenvoudiger routeboek.
  • Bij Sport ga je met het meetlatje aan de slag, een heel stuk lastiger!

Het team met de meeste vragen goed beantwoord, wint. Ook het kleurrijkste team kan een prijs winnen.

De Porsche Centrum Leusden Rally gaat op 15 september 2019 van start bij Porsche Centrum Leusden. De inschrijving voor de rally van het jaar is nu geopend. Reserveer nu een plaats voor deze onvergetelijke rally dwars door Nederland. Even een heerlijk dagje weg.

Thema: Colors.
Dit jaar hebben zij het thema Colors gekozen. We voegen kleur toe aan de rally en dit mogen de deelnemers op hun eigen manier invullen. De meest creatieve deelnemer krijgt een leuk presentje.

Aanmelden Tour- of Sportklasse.
Je kan via het webformulier en via de Porsche24 app aanmelden. Wanneer je via de Porsche24 app registreert, ontvang je extra punten voor deelname aan dit evenement. 

Info:  https://porsche24.porsche.nl/share/8447016e4e254597a720388012662d1d 
Kosten: €295,- per equipe.

Dagprogramma (ingezonden)
Wij ontvangen u om 10:00 uur bij Porsche Centrum Leusden met een heerlijk kop koffie/thee en iets lekkers. Om 10:30 uur volgt de briefing van de organisatie die dit jaar weer een prachtige route heeft uitgezet. De rally duurt tot 17:00 uur. U ontvangt na de briefing het routeboek, vragenkaart, rallyschild, portiernummers en meetlatje voor het echte rally-werk.

Op de route zal u aan diverse proeven deelnemen om het competitie gevoel te behouden. Op ongeveer de helft stoppen we even voor een heerlijke lunch waarna we de route vervolgen richting de laatste proef. Eenmaal teruggekomen bij Porsche Centrum Leusden hebben we lekkere borrelhapjes en verfrissende drankjes voor u klaar staan. 

Tijdens de borrel (rond 16:30 uur) wordt de uitslag bekend gemaakt en zal er de winnaar/winnaars naar voren worden gehaald.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.