Paddock Porsche in beeld

Afgelopen zondag organiseerde Vredestein het jaarlijkse Supercar Sunday op het TT-circuit in Assen. “On the side” vond ook wederom Paddock Porsche plaats. Wat betekent dat meer dan de helft van de aanwezige supercars afkomstig waren uit Zuffenhausen.

Van klassieke 911 Targa tot relatief zeldzame Carrera GT, bijna alle modellen waren (vaak ruim) vertegenwoordigd. Ook bood het paddock plaats voor extra speciale Porsches, zoals de wonderschone one-off 964 die door Raph Racing werd gebouwd. De eigenaren konden bovendien hun lol op tijdens de parade en de aangeboden track time. Vierenzestig had samen met Porsche Vrienden Nederland haar eigen plekje op het paddock. We maakten een kleine impressie van het evenement, zodat je het nog even kunt herbeleven.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

4 reacties

  1. Mooie impressie Chris! Ik zie mijn krijt grijze Panamera, als beetje vreemde eend in de bijt, op een paar foto’s terug komen!
    Dank!

    1. Hi René, dank voor je reactie. Jouw krijtgrijze Panamera viel wel op, dat soort kleuren is bij mij favoriet. Daarom stond ie ook op Instagram 🙂

  2. Tijdens de Porsche parade zijn foto’s gemaakt vanuit de achterklep van een bestelwagen. Wie weet hoe ik aan die foto van mijn auto op het circuit kan komen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.