Techno Classica: we hebben beeld!

In de hallen van de Messe Essen is nog tot en met zondag aanstaande de 31e editie van de Techno Classica te bezoeken, de toonaangevende klassiekerbeurs van Europa en waarschijnlijk zelfs wel van de wereld. Porsche-liefhebbers komen er als vanouds ruimschoots aan hun trekken. Vierenzestig.nl was (uiteraard) ter plekke en verzorgde een fotoreportage.

Met 1.250 exposanten uit 30 landen, zo’n 220 clubs en meer dan 2.700 auto’s die te koop worden aangeboden is de Techno Classica een beurs van superlatieven. De Messe Essen ondergaat een metamorfose: in de nieuwe, lichte en luchtige hallen is het een stuk aangenamer dan in de vroegere accommodatie. Natuurlijk, het is even wennen dat exposanten soms niet meer op hun vertrouwde locatie staan, maar al met al is het zowel voor beursdeelnemers als bezoekers een grote stap vooruit.

Wat zeker niet is veranderd, is de prominente plaats die Porsche op de Techno Classica inneemt. Natuurlijk vanuit Porsche Classic in samenwerking met de diverse Porsche Classic Centers, dat een flinke stand heeft in de gezamenlijke hal van de merken van het Volkswagen-concern. Daarnaast zijn er tal van handelaren en ook enkele merkdealers, zoals vanuit ons land het Porsche Classic Center Gelderland, die acte de présence geven.

 

 

 

Foto’s: Rebocar Automotive Productions

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.