Triangle of Madness – Belgen, Duitsers en Nederlanders rijden in hotrods naar de RAI

Het weer kon niet beter, de sfeer onder de mannen met hun Outlaw Porsches is altijd al goed geweest en de ritten in de omgeving van Amsterdam waren prachtig. Als uitvalsbasis werd een restaurant bij de RAI gebruikt. De auto’s stonden in het RAI-gebouw mooi te wezen. Welkom bij de diavoorstelling van de Duitser Tom Gaedtke van Onassis, die al drie jaar op rij een prachtig evenement organiseert.

Het is opvallend hoe snel de gehele scene van hotrod Porsches de laatste jaren is gegroeid. De groei komt ook en vooral door mannen als Magnus Walker en Tom Dickinson van Singer, die ervoor hebben gezorgd dat de populariteit van dit soort auto’s enorm is gestegen. Het komt ook door de hang naar individualiteit. Een hotrod Porsche is nooit af en transformeert naarmate je smaak verandert.

Helaas is de tijd wel voorbij dat je een wrak kocht voor 8.000 euro en deze voor een mille of vijf erbij stond zoals jij vond dat ‘ie eruit moest zien. Maar gezien de prijzen die voor een Singer worden betaald, is dat het minste probleem van deze groeiende groep liefhebbers.

De organisatie van het evenement laat ruimte voor verbetering. Dit jaar werkte de app niet waarop de route vanuit Düsseldorf naar Amsterdam stond aangegeven. Maar zelfs dat kon de pret niet drukken. Geniet van de grote hoeveelheid prachtige foto’s van de Duitse fotograaf Marc Vollmannshauser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.09.2018
neus amsterdam – tunnelrun 2018 – triangelofmadness © marc vollmannshauser tel. 015125312120 vollmannshauser@me.com
Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.