Dit is de officiële poster voor Rennsport Reunion op Laguna Seca (27-30 september)

Porsche Cars North America heeft de officiële poster van de zesde editie van Rennsport Reunion onthuld. Het belangrijkste evenement ter wereld voor Porsche autosportliefhebbers zal van 27-30 september 2018 plaatsvinden op de befaamde Mazda Raceway Laguna Seca in Californië.

Rennsport Reunion VI zal, net als zijn fameuze voorgangers, beschikken over een uitzonderlijke mix van de belangrijkste raceauto’s uit de geschiedenis van het Duitse merk en brengt ze samen met de personen die deze auto’s hebben ontworpen, ontwikkeld en geracet. Ook een Concours d’Elegance, waaraan Porsche eigenaren op uitnodiging mogen deelnemen, maakt onderdeel uit van het weekend.

Westkust

De eerste drie edities van Rennsport Reunion vonden plaats aan de Amerikaanse oostkust, met de aftrap op Lime Rock Park in 2001. In 2004 en 2007 verhuisde het festival naar de Daytona International Speedway in Daytona Beach, Florida – het strijdtoneel van de jaarlijkse 24-Uursrace – waarna de reünie werd verplaatst naar de huidige locatie aan de westkust.

“In 2015 kwamen bijna 60.000 liefhebbers, fans en eigenaren naar Laguna Seca om met ons een autofeestje te vieren. De pittoreske kustlijn van Californië vormt daarvoor het ideale toneel. De Staat voelt bovendien als een tweede thuis voor Porsche”, zo liet Klaus Zellmer, President and CEO van Porsche Cars North America weten.

Kaartverkoop

Tijdens Porsche Rennsport Reunion V in 2015 was een centrale rol weggelegd voor de Porsche Club of America (PCA), waarvan maar liefst 1.300 leden de velden rondom het circuit, de raceklassen en parkeerplaatsen vulden. Volgend jaar zal opnieuw een serieuze rol zijn weggelegd voor de grootste Porsche club ter wereld.

Verdere details en informatie over de kaartverkoop zullen zodra deze beschikbaar zijn, worden geplaatst op de Porsche media website (www.press.porsche.com) en de website van Mazda Raceway Laguna Seca (https://www.mazdaraceway.com).

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.