Max Verstappen koopt zijn tweede Porsche 911

Coureur Max Verstappen is qua sponsoring weliswaar verbonden aan automerk Aston Martin, maar dat wil niet zeggen dat het hem gegund is om qua auto’s te kopen wat hij wil. Kennelijk wilde hij graag een 911 GT2 RS.

Dat blijkt althans uit beelden die voor de race in Canada werden gemaakt. Daar was namelijk te horen hoe Max Verstappen – die kennelijk de camera niet had opgemerkt – in het Nederlands aan Nico Hülkenberg vraagt of diens nieuwe Porsche 911 GT2 RS al afgeleverd is. Nico zegt dat het over enkele weken zover is, waarop Max antwoordt dat hij die van hem vorige week heeft gekregen.

Max vertelt op de beelden dat hij een grijs exemplaar heeft gekocht en laat Nico vervolgens beelden zien van zijn nieuwe bolide. In Monaco is het gelukkig meestal droog, want bij regenval verandert de 700 pk sterke, achterwielaangedreven auto in een gevaarlijk monster door de semi-slick banden.

Wanneer het droog is, kleven ze aan het wegdek, maar bij regen valt er weinig mee te beginnen, zoals wij zelf eerder ervoeren tijdens een testrit met deze auto in Spanje. Eerder onthulde deze website als eerste dat Max een 911 GT3 RS had gekocht. Naar verluidt heeft zijn vader Jos er ook een 911 GT3 RS in de garage staan.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.