Volle kracht vooruit [column]

Vierenzestig.nl is vernieuwd. We gaan vanaf deze maand met volle kracht vooruit met de site. Er zijn vier nieuwe schrijvers bijgekomen, we gaan een Cars & Coffee organiseren en proberen op werkdagen minimaal twee nieuwsstukjes te produceren om zodoende een nieuwe schare trouwe lezers aan ons te binden en de trouwe lezers van het eerste uur te belonen.

Een aantal van die stukjes zal zoals gewoonlijk van mijn hand komen. Ik heb daar nu ook meer tijd voor, want ik ben gestopt als hoofdredacteur van RS Porsche Magazine. Ik heb dat een aantal jaar met veel plezier gedaan en het waren mooie jaren, waarin ik tijdens interviews of het maken van andere reportages af en toe tegen een mooie 911 aanliep. Maar ook en vooral mooie jaren omdat ik met veel enthousiaste liefhebbers van het merk Porsche in contact kwam.

RS Porsche Magazine was niet mijn blad. Ik werd als freelance journalist ingehuurd door een uitgever om het te maken en het was een van mijn opdrachten als freelance journalist. Om diverse redenen heb ik besloten daar niet mee door te gaan. Dat is jammer voor mij en misschien voor een aantal trouwe lezers, maar het is mijn streven om in mijn leven zoveel mogelijk leuke dingen te doen en door gewijzigde omstandigheden was voor mij de lol van het maken van dat blad eraf.

Van het schrijven over Porsche is de lol wat mij betreft echter nog lang niet af en van het ontmoeten van enthousiaste Porsche-liefhebbers al helemaal niet. En dus heb ik gisteren gereden met de nieuwe, 700 pk sterke Porsche 911 GT2 RS in Noord-Spanje voor een verhaal in onder andere het Algemeen Dagblad en een groot aantal regionale kranten, maar ook voor de bladen LXRY en Carros én natuurlijk deze website. Daarna volgt nog een verhaal over de Cayenne Hybrid en daarna komt Porsche vast wel weer met iets vermeldenswaardigs. In de tussentijd ga ik met het hernieuwde energie als onderdeel van het team van vierenzestig.nl Porsche-nieuwtjes, video’s en reportages verzamelen voor deze website.

Voor jullie als lezer verandert er weinig. Whizzkid en vierenzestig-oprichter Geert Smit gaat nog een paar zaken finetunen qua site en de vaste tijden van de stukken die ‘s middags online komen worden vervroegd van 16.00 naar 14.00 uur. Verder hebben we een aantal enthousiaste nieuwe mannen aan boord, waaronder de wellicht van RS Porsche Magazine bekende autosportverslaggever René de Boer die een wekelijkse autosportcolumn gaat maken, maar ook Maurice Felsbourg die bij veel internationale Porsche-deals betrokken is en Porsche-societyman Alexander Snijdewind die overal altijd bij is. Ook nieuw: Jean La Source met zijn rake analyses en Pim Hansen die af en toe een achtergrondverhaal zal schrijven. En dan hebben we natuurlijk nog de bestaande clan bestaande uit Jeroen Jansen van mannenblad JFK en veiling-goeroe Jeroen Visser. Beide heren zijn alweer bijna vier jaar betrokken bij de site. Ook trouw: journalist in spé Job Boonstra, die een half jaar stage loopt in de Verenigde Staten, maar daarna snel weer aan zal haken.

We hopen dat jullie je hier thuisvoelen als Porsche-fan en dat we mogen blijven fungeren als leverancier van je dagelijkse portie Porsche. Zoals gezegd: in juni proberen we een Cars and Coffee in te plannen waarbij we zoveel mogelijk lezers persoonlijk hopen te ontmoeten, dus begin maar vast met het poetsen van je geliefde Porsche, of kom desnoods op de fiets als je (nog) geen Porsche hebt. Meer details volgen snel. Hoe dan ook: namens het team van vierenzestig.nl veel lees, klik- en kijkplezier gewenst met onze site en hopelijk tot ziens!

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.