Nieuwe eigenaar Longhoods Finetuners

Het Groningse Longhoods Finetuners heeft sinds afgelopen juli een nieuwe eigenaar. Het bedrijf werd overgenomen door Marcel Tromp, tevens eigenaar van Restoration Design Europe (RDE). Daarmee breidt hij zijn dienstverlening aan Porsche-eigenaren verder uit. Longhoods blijft onder haar eigen naam opereren en zal zich naast circuitondersteuning, service en onderhoud ook op hoogwaardige restauratieprojecten gaan richten.

Logische combinatie

Marcel Tromp importeert en levert met RDE sinds 2013 kwalitatief hoogwaardig plaatwerk voor Porsches door geheel Europa. Longhoods werd net als Restoration Design Europe vier jaar geleden opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de regio voor Porsche-liefhebbers. De twee bedrijven werken al langer samen. Marcel heeft ontzettend veel zin in het avontuur:

“Met Longhoods kunnen we onze activiteiten uitbouwen en full service kunnen leveren aan onze klanten. Longhoods blijft onder eigen naam opereren en gaat zich voornamelijk richten op service en onderhoud en gehele of gedeeltelijke restauraties van Porsches. Daarnaast kunt u straks bij ons terecht voor het leveren van alle gangbare maar ook speciale onderdelen voor uw Porsche, maar ook voor aanpassingen en finetuning, evenals circuit-ondersteuning. Met de overname van Longhoods willen we een one-stop shop creëren waar de klant zich welkom voelt.”

Oude en nieuwe gezichten
De huidige eigenaren nemen officieel afscheid maar blijven actief klant bij het bedrijf en zullen ook zijdelings betrokken blijven. Zij hebben veel vertrouwen in de overname. Het vertrouwde team zal worden versterkt door Gerard Blom en Gerben van der Laan. Beide mannen waren voorheen werkzaam voor Porsche Centrum Groningen. De eerste grote klantprojecten staan reeds op stapel. In de komende periode zal er onder meer hard worden gewerkt aan een tweetal reimaginations van de Porsche 911 S/T.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.