Beeld Porsche Collectors Day

Afgelopen zondag 11 juni vond alweer de vijfde editie plaats van de International Porsche Collectors Day in het grootste en enige stand-alone Porsche Classic Center ter wereld. De indoor Porsche modelauto- en verzamelaarsbeurs bedekte een oppervlakte van maar liefst 2.000 m2 en werd georganiseerd door de Porsche Model Club Europe.

Collectie

Het Porsche Classic Center in Heteren (onderdeel van Porsche Center Gelderland) vormde een welhaast perfect locatie, aangezien het Gelderse autobedrijf in alles Porsche ademt. Naast een presentatie van de nieuwste modellen omvat het dealerbedrijf een aparte showroom voor historische modellen van het Duitse merk, terwijl de onderneming zelf een fraaie collectie bezit.

Porsches

Het evenement bood onder andere verzamelaars van miniatuurmodellen (schaal 1:1 tot 1:220) en Porsche-memorabilia als boeken, brochures, posters, gadgets, accessoires, merchandising en speldjes. Het evenement werd goed bezocht en vormde voor velen aanleiding om hun geliefde sportwagen uit de stalling te halen en een mooie rit te maken.

Beeld: Casper Heij

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Eén reactie

  1. Het was leuk en een te duur modellletje gescoord wat ik jammer vond is dat die 1:1 modellen van de bezoekers waren. Showroom etc was alleen door het raam te bekijken terwijl daar mijn droom Paarse GT3 RS om een foto schreeuwde. Was leuk geweest als ze wat uitgestalt hadden ofzo achter hekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.