Of je wringt gewoon even een Porsche Cayenne je garage in

En ja, zo geschiedde, deze bestuurder had het even niet meer en hield er toen maar een een wat ongebruikelijke manier van parkeren op na. De garage in kwestie mag dan niet overbemeten zijn, met eenvoudig stuurwerk moet de Porsche prima passen. Tenminste als het een en ander nog een beetje stuurt, met een afgebroken voorwiel is dat wat lastig. Botte kracht dus, power genoeg in die Cayenne, beetje wringen en dan gaat dat wel lukken moet de bestuurder gedacht hebben, en dan kunnen we aan de andere kant van de auto wel wat onderdelen missen zodat het allemaal past.

Joyride

Tsja meneer zat een beetje in de piepzak en wilde de auto zo snel mogelijk uit het zicht hebben. Niet zo verrassend want de 16 jarige bestuurder schijnt volgens nieuwsberichten betrokken te zijn geweest bij een aanrijding en heeft vervolgens het hazenpad gekozen. Het jonge heerschap was nog niet in het bezit van een rijbewijs en had de Cayenne voor een joyride meegenomen terwijl moeders het land uit was. Dankzij de YouTube video was de politie hem echter snel op het spoor.

Hij zal niet alleen zijn moeder, de eigenaresse van de Porsche, heel wat uit te leggen hebben, maar kan ook een tenlastelegging voor roekeloos rijden en doorrijden na een aanrijding tegemoet zien aldus Constable Brian Montague van het Vancouver Police Department. Hij zou er beter vanaf gekomen zijn als hij op de plaats van de aanrijding was gebleven en zijn wangedrag netjes had opgebiecht, het niet hebben van een rijbewijs is een relatief klein vergrijp in de Canadese stad.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.