Dit wil je: een LEGO Porsche 911 GT3 RS

Zeg eerlijk, het opbouwen van je eigen auto is stiekem een jongensdroom die we allemaal delen. Dankzij LEGO komen we iets dichterbij het verwezenlijken van die droom. Wij presenteren u LEGO Technic-set 42056. Of liever gezegd: een Porsche 911 GT3 RS die je zelf mag bouwen.

Collega Jeroen Visser schreef een kleine drie maanden geleden al over de mogelijke nieuwe speelset van LEGO. Toen nog alleen bekend onder de naam 42056 en geteased – geheel in stijl – in camouflage, hadden we al een vermoeden van het type auto achter de maskerade, nu is het doek(je) van de auto getrokken.

Luxe set

Verwacht geen kinderspeelgoed met volwassen uiterlijk. De GT3 RS in Lava Orange komt in een luxe verpakking met wielen speciaal ontworpen voor deze set. De handleiding heeft de grootte aangenomen van een heus koffietafelboek. Tijdens het bouwen van jouw LEGO-Porsche wordt je volledig wegwijs gemaakt in de wereld van de ‘echte’ GT3 RS.

Schakelen doe je met echte flippers, de PDK-bak werkt, de pook in de middenconsole werkt, de remklauwen zijn geel, de rode veerpakketten zijn present en als je de kofferdeksel opent vind je er een reistasje in de kleur van de auto. Draag ons maar weg, is het al bijna Kerst?

Prijskaartje

Oh, er hangt wel een prijskaartje aan dit ultieme speelgoed voor volwassenen. Hoeveel precies kunnen we je nog niet vertellen, maar in Amerika kost ‘ie 299 dollar. Dan kun je zelf wel inschatten wat hij hier gaat doen.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.