Het ultieme roadbook: Porsche Drive

We hebben deze week allemaal ons donkerbruine vermoeden bevestigd gezien dat Porsche-rijden inderdaad net zo lekker is als seks. Nu wordt de seks meestal beter als je de spanning erin houdt. Daarom raden wij je met klem de Kamasutra voor Porsche-rijders aan: Porsche Drive. De vijftien mooiste bergpassen dichtbij huis, die je in vier dagen met je Porsche kunt overwinnen.

Porsche-Drive-Stefan-Bogner-3

Fotograaf en Porsche-liefhebber Stefan Bogner heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen. Een roedel bijzondere Porsches bijeen brengen om een epische roadtrip te ondernemen door Duitsland, Zwitserland en Italië. Dat niet voor niets, want Bogner wilde een boek maken. Een roadbook waarin de mooiste wegen worden beschreven die van Duitsland naar Italië leiden. Met hoogteverschillen, haarspeldbochten, rechte stukken en bochten die vragen om hoge snelheid. Tussen de bergen door, waar het geluid van de Porsches als in een film tegen weerkaatst.

Porsche-Drive-Stefan-Bogner-4

Bogner is, zoals gezegd, fotograaf, dus in Porsche Drive vindt je fotografie van het hoogste niveau. Met voor iedere bergpas een hoofdrol voor een andere Porsche. Denk aan een 356, maar ook een 906 Carrera 6 en een 918 Spyder. Bogner zelf leidde de weg in zijn prachtige – minstens zo bijzondere – 911 ST uit ’70. We zien de Porsches zoals we ze willen zien: niet weggestopt in perfect gecureerde verzamelingen, maar rijdend op de open weg. Om in de seksmetafoor te blijven: dan wordt het hoogtepunt inderdaad nóg hoger.

Porsche-Drive-Stefan-Bogner-2

Het boek is meer dan fraaie plaatjes en verhalen alleen, je kunt het boek daadwerkelijk als roadbook gebruiken dankzij duidelijke kaarten en beschrijvingen. Heb je nog geen plannen voor de zomer, dan hebben wij je zojuist voorzien van een onvergetelijke roadtrip. Je trakteert jezelf via deze link op dit prachtige koffietafelboek. Voor een zeer zacht prijsje!

Porsche-Drive-Stefan-Bogner

We horen het graag van je wanneer je een dergelijke reis ondernomen hebt!

(Beeld: Stefan Bogner)

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.