Columns

Met een Porsche 924 de Carbage Run bedwingen

Volgend artikel
Spijt [column]
Reacties (0)
 1. Avatar Thomas Dwars schreef:

  Leuk stuk!

  Dat was onze Porsche! We zijn inderdaad van de eerste finishlocatie afgesleept naar de garage en de volgende dag konden we de runner kosteloos meenemen bij de Porschegarage. De hele run wilde de 924 slecht/niet starten als ze warm was. Kortom, starten bij de start, tanken met draaiende motor en pas uitzetten bij het Hotel.

  Op de laatste dag heb ik 100 kilometer voor de finish de koppelingskabel kapot getrapt. Deze hebben we met tie-wraps weer gerepareerd en daarmee hebben we de rally en de 1200 kilometer uitgereden. Een TOP avontuur!

  Groeten,

  Thomas Dwars

  1. Avatar Jeroen Jansen schreef:

   Goed om te lezen Thomas!

   Wij reden de BMW die naast jullie stond op de startlocatie (je ziet ‘m op de foto). Het avontuur was inderdaad echt te gek he? Had het voor geen goud willen missen.

   Hebben jullie de 924 helemaal naar huis gereden?

   Groet!

 2. Avatar Thomas Dwars schreef:

  Hoi Jeroen,

  De BMW herinner ik me nog. Gaaf hoor! Wij vonden het ook een geweldig avontuur en hebben de rit uiteindelijk uitgereden met wat moeite. Op 100 kilometer voor Norrkoping knapte het plastic eindstuk van de koppelingskabel. Deze hebben we met tie-wraps weer gemaakt en daarmee hebben we nog 1200 kilometer naar huis gereden.
  Achteraf gezien was deze moeite niet nodig geweest. De koppeling trapte vanaf de koop al zwaar weg. Als we deze vooraf, in plaats van achteraf (voor €15) hadden vervangen dan hadden we het probleem waarschijnlijk niet gehad. Na het vervangen schakelde de 924 als een moderne auto.

  Daarnaast was er dan het probleem van de warme start. De reden waarom we niet wegkwamen bij de start van de run. Eenmaal thuis gekomen bleek er aan de choke geknutseld voor de koude start, maar dit hielp dus niet echt voor de warme start. Met het verwijderen van het knutselwerk waren de start problemen ook opgelost.

  Jullie hebben de gehele run probleemloos uitgereden?

  Groeten,

  Thomas

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.