Kassakoopje: smurfblauwe RWB 993

Porsches onder handen genomen door RAUH-Welt Begriff zijn schaars en dus is het op zijn minst een bijzonderheid te noemen wanneer er eentje opduikt met een te koop-bordje achter de ruit geplakt. Heb jij trek in een met de hand geschapen huzarenstukje, dan is dit je kans.

One off meesterwerkje

Hoe het in de regel gaat: je schaft een Porsche 911 aan van het type 993 of 964, maar vindt dat ‘ie best nog een beetje beter kan. Je bestelt onderdelen bij RWB, vliegt Akira Nakai in en laat hem loos gaan op je kindje. Of je besteedt dit alles uit aan RWB Europe uiteraard. Met de bestelde onderdelen bij de hand bouwt hij al sigaretten puffend een one off meesterwerkje voor je. Want van bouwtekeningen is geen sprake. Alles op gevoel en ervaring.

Brede heupen

Nu komt daar een flinke dosis keuzestress bij kijken. Want wat als de mogelijkheden eindeloos zijn? Voor die mensen is dit misschien wel de perfecte auto, want hij is al kant en klaar. De knalblauwe RWB 911 (993) is de eerste RWB gebouwd in Los Angeles. De Porsche zag in 1995 het levenslicht als een zwarte 911 Carrera C2 met lederen interieur. Akira Nakai bouwde de Carrera volledig om tot de breedgeheupte, asfaltschrapende bruut die het nu is.

Keuzes, keuzes, keuzes

Enige probleem zou kunnen zijn dat hij in Amerika staat, maar hé, je moet er wat voor over hebben om een kant-en-klare RWB op de kop te kunnen tikken. Kost je overigens wel 1,4 dollarton exclusief alle verschepings- en inklaringskosten. Wees er snel bij, want het is een hot item op de Ebays.

(Bron: Flatsixes)

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.