Huur een Porsche bij het Porsche Museum

Een bezoek aan het Porsche Museum in Stuttgart is nu nog aantrekkelijker geworden. Niet alleen kun je genieten van de prachtige museumcollectie van het merk, maar je kunt nu ook zelf ervaren wat het is om Porsche te rijden.

Onder de naam “Porsche Drive” rolt de Duitse sportwagenfabrikant het bijzondere, nieuwe programma uit. Alle modellen uit de huidige line-up van Porsche kunnen worden gehuurd, al betwijfelen wij of ook de 918 Spyder tot de huurvloot behoort. De minimale huurtermijn bedraagt een week, maar (potentiële) klanten kunnen zelfs een week op pad met de auto van hun dromen. Reservering, aflevering en terugkeer vinden allemaal plaats bij het Porsche Museum.

Prijzen

De bedoeling van Porsche is met het programma de weg vrij te maken voor een grotere groep toekomstige klanten. “The fascination of our sports cars can be directly experienced with Porsche Drive“, aldus Bernhard Maier van Porsche AG.

De prijzen beginnen bij EUR 69 voor een ervaring van een uur met een middenmotor sportwagen (Boxster of Cayman). Voor Porsche’s nieuwste aanwinst, de compacte SUV Macan, moet hetzelfde bedrag worden betaald. Een rondje met de 911 begint bij een bedrag van EUR 99, waarbij de eerste 100 km zijn inbegrepen.

In de lobby van het Porsche Museum is een vertegenwoordiger van Porsche Drive aanwezig. Het reserveren of boeken van een auto is mogelijk tijdens de openingstijden van het museum, van dinsdag t/m zondag van 9:00 – 18:00 uur.

(Bron: Porsche)

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.