Aankoopkeuring Porsche 964

De Porsche 964 is een goede keus wanneer je op zoek bent naar een auto die de voordelen van moderne techniek en elektronica (denk ABS, stuurbekrachtiging en airconditioning) combineert met het sportieve gevoel van de klassieke modellen (denk klassiek onderstel, compacte buitenmaten en laag gewicht). We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat dit model in je top drie staat wanneer het gaat om de mogelijke aanschaf van een 911.

Aankoopkeuring

Op dit moment is de auto nog enigszins betaalbaar. Dat wil zeggen: er zijn nog modellen te koop voor niet al te veel geld en dat is niet helemaal hetzelfde. Er is dan ook weinig moeilijker dan een Porsche 911 zelf te beoordelen. Om helemaal zeker te zijn, adviseren we dan ook een aankoopkeuring. Daarvoor maak je een afspraak bij een Porsche Centrum of een onafhankelijk Porsche-bedrijf. Zij zien meteen wat er mankeert en of je auto niet bestaat uit twee aan elkaar geplakte helften.

Frikadellen

Maar om geld te besparen en niet met allerlei potentiële frikadellen (ik dacht altijd dat het frikaNdellen was, maar dat schijnt toch niet te kloppen volgens Van Dale) aan te komen bij de experts, is het goed om eerst zelf een eerste selectie te maken. Dat kan aan de hand van een geschreven aankoopkeuring in een blad als RS Porsche Magazine, maar dan moet je dat weer helemaal doorlezen. Daarom hebben we voor jullie een aankoopkeuring op video geselecteerd. Het duurt een kwartier ongeveer, maar is wel zeer nuttig om even uit te zitten wanneer je klaar bent voor de aankoop van een 964. Maar ook voor de aankoop van een 911 3.2 of een 3.0 SC heb je veel aan bijgaande tips en trucs.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.