Contactgegevens

Vierenzestig.nl
Harpelerweg 28
9541 TT Vlagtwedde

06-54345664
info@vierenzestig.nl


2 Responses to Contactgegevens

 1. Stijn Braes says:

  Goedeavond,

  Ik ben een Belg, Porschist sinds jaar en dag en eigenaar van een 968 Club Sport in de, voor een CS, unieke kleur Oak Green. Deze pure rijderswagen is mijn inziens toch nog steeds erg onderschat en zou best wel wat vaker in the picture mogen staan.

  Sinds dit jaar is er een Engelse site online (www.968clubsport.com) die de CS onder de loep neemt en info biedt aan liefhebbers en gegadigden (aan de hand van aankooptips). Daarnaast is er recent ook nog een register bijgekomen waar eigenaren van een CS hun pride and joy kunnen voorstellen. Dit register, waarbij persoonlijke info zoals nummerplaten worden weggelaten, biedt de mogelijkheid om een overzicht te krijgen van hoeveel CS’en er nog rondrijden, met welke uitrusting ze uit de fabriek kwamen en welke upgrades populair zijn. Het register bevat tot nu toe voornamelijk wagens uit het Verenigd Koninkrijk, maar het zou leuk zijn moesten er ook meer wagen van het Europese vasteland worden toegevoegd. Als eigenaar van een CS, die verder geen band heeft met de website, kan ik zo’n initiatief alleen maar toejuichen. Vandaar dat ik ook contact met jullie opnieuw, de website kan voor jullie ook interessant zijn als informatiebron of om een klein stukje aan te wijden? Jullie lijken immers het idee van een register (1964 en Road Challenge) wel genegen.

  Met vriendelijke groet,

  Stijn Braes

 2. Peter Landman says:

  Hi Mannen,

  weer genoten het afgelopen jaar van jullie geweldige blog, bedankt en een geweldig uiteinde en een top 2017

  Peter Landman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑
 • Specials

  1964 Porsche 911 Registry

  In the 1964 Porsche 911 Registry we try to keep track of the 1964 911's and we’ll try to post as much info as we can. Enjoy!

  Last update: October 30th, 2015


  996 GT3 RS Road Challenge Registry

  In the Porsche 996 GT3 RS Road Challenge Registry we will dive into the background of this fantastic driving machine from Weissach that makes one of the most glorious engine noises ever produced.

  Last update: November 2th, 2015

 • Over Vierenzestig.nl

  Vierenzestig.nl verwijst naar een belangrijk getal in de geschiedenis van Porsche. Zo was de 'Typ 64' de eerste auto die Ferdinand Porsche voor zijn eigen automerk bouwde, was '64 het eerste bouwjaar van de iconische Porsche 911 en wordt de 964 door vele liefhebbers beschouwd als de meest pure verschijningsvorm van diezelfde 911.